Behandelingen

Dorn methode

De Dorn Methode is een milde/zachte manipulatietechniek voor de correctie van wervels, heupen, armen, benen en SI- gewricht. Ideaal voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat met vastzittende botten en wervels.
De Dorn-methode komt uit Duitsland en wordt daar inmiddels als bewezen behandelmethode toegepast door o.a. artsen en therapeuten. In tegenstelling tot andere therapieën waarbij het te korte been kunstmatig langer wordt gemaakt d.m.v. inlegzooltjes ed., wordt met de Dorn methode het te lange been teruggezet op de juiste plaats, mits het beenlengte verschil niet een anatomische oorzaak heeft.

De Dorn Methode een zeer milde therapie. Met de duimen worden de wervels op een voorzichtige en rustige manier op hun plaats teruggezet. Dit gebeurt altijd terwijl u een beweging maakt. Tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding beter wordt. Hierdoor worden klachten voorkomen en genezen. De verhoging onder de schoen is na behandeling vaak niet meer nodig.
Praktijk voor massagetherapie Bos

Aziëlaan 22
9501 AA Stadskanaal

Contact

www.massagetherapiebos.nl
info@massagetherapiebos.nl    
Mob: 06 273 257 46