amp templates

Over ons

Mobirise

Over Jeannet Kanninga

Mijn opleiding tot massagetherapeut heb ik gevolgd bij de Dutch Bodywork Academy. In 2008 ben ik gestart met de praktijk voor Massagetherapie Bos. In 2017 zijn we met de praktijk verhuist naar het Gezondheidscentrum de A22 in Stadskanaal.
Om optimale zorg te kunnen bieden hebben we een goede interactie met andere zorgverleners uit de regio (o.a. chiropractors en fysiotherapeuten)


Jeannet Kanninga 
Massagetherapeut.

Aangesloten bij NVST RBCZ

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging van somatherapeuten (NVST) en bij het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg (RBCZ) De praktijk wordt gevoerd onder het tuchtrecht van de TCZ en de NVST.

Vergoeding

U heeft voor een consult geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. U ontvangt na het consult een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Omdat ik voldoe aan de opleidingseisen op HBO-niveau, ook wat betreft de medische basiskennis volgens de Plato-norm, komen de consulten voor de therapeutische behandelingen in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars. Dit is uiteraard afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering.

Overigens vallen de consulten niet onder het eigen risico, Aangezien dit doorgaans niet van toepassing is op een aanvullend verzekering.

KvK 01133095

NVSTL2176

RBCZ 107058R

AGBcode 90-036964

AGBcode praktijk 90-015628

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Praktijk voor massagetherapie Bos

Aziëlaan 22
9501 AA Stadkanaal

Contact

www.massagetherapiebos.nl
info@massagetherapiebos.nl    
Mob: 06 273 257 46