Over mij

Mijn naam is Jeannet Kanninga.
Mijn opleiding tot massagetherapeut heb ik gevolgd bij de Dutch Bodywork Academy. In 2008 ben ik gestart met de praktijk voor Massagetherapie Bos. In 2017 zijn we met de praktijk verhuist naar het Gezondheidscentrum de A22 in Stadskanaal.
Om optimale zorg te kunnen bieden hebben we een goede interactie met andere zorgverleners uit de regio (o.a. chiropractors en fysiotherapeuten)

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging van somatherapeuten (NVST) en bij het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg (RBCZ) De praktijk wordt gevoerd onder het tuchtrecht van de TCZ en de NVST.

Vergoeding

U heeft voor een consult geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. U ontvangt na het consult een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Omdat ik voldoe aan de opleidingseisen op HBO-niveau, ook wat betreft de medische basiskennis volgens de Plato-norm, komen de consulten voor de therapeutische behandelingen in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars. Dit is uiteraard afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering.

Overigens vallen de consulten niet onder het eigen risico, Aangezien dit doorgaans niet van toepassing is op een aanvullend verzekering.

Praktijk voor massagetherapie Bos

Aziëlaan 22
9501 AA Stadskanaal

Contact

www.massagetherapiebos.nl
info@massagetherapiebos.nl    
Mob: 06 273 257 46